VÅRE KURS

Et fullstendig opplæringsprogram

Feng Shui Akademiet underviser i Chue Style feng shui og tilbyr kurs på alle nivåer, både innføringskurs og en grundig, yrkesrettet utdanning for Chue Style feng shui-konsulenter.

Feng Shui Akademiet tilbyr også andre enkeltstående kurs og seminarer i feng shui og vil etter hvert tilby videregående fordypningskurs for ferdig utdannede Chue Style feng shui-konsulenter.

Det yrkesrettede opplæringsprogrammet i Chue Style feng shui består av tre moduler og går over to og et halvt år. Modulene kan tas enkeltvis. Programmet avsluttes med en frivillig heldagseksamen som består av en praktisk og en skriftlig del. Bestått eksamen gir rett til å praktisere som Chue Style feng shui-konsulent. Det gir også rett til medlemskap i Chue Foundation.

Opplæringsprogrammet i Chue Style feng shui er et av de mest komplette du kan finne i Vesten. Med et vidt spekter av forskningsbaserte temakurs kan Chue Style feng shui tilby profesjonell videreutdanning. Temakursene er utviklet av Grand Master Chan Kun Wah som har en lang karriere innen forskning og utvikling av Chue Style feng shui.

MODUL A - INNFØRING I CHUE STYLE FENG SHUI

Dette kurset gir en todagers introduksjon til feng shui og gir en god innføring i basisbegreper i teori og praksis.

Les mer.

MODUL B - GRUNNKURS I CHUE STYLE FENG SHUI

Dette kurset introduserer formskole og Chue Style kompasskole-metoder for å analysere eiendommer og boliger. Kurset viser hvordan man kan iverksette enkle, korrigerende løsninger. Les mer.

MODUL C - YRKESRETTET UTDANNINGSPROGRAM I CHUE STYLE FENG SHUI

Kursets mål er å trene studentene gjennom teori og praksis til å bli kvalifiserte profesjonelle utøvere av autentisk Chue Style feng shui. Studentene vil da være i stand til å utføre konsultasjoner på alle typer eiendommer. Les mer.

FENG SHUI FOR ALLE

Etter å ha gjennomført Modul A kan du delta på kurset «Feng shui for alle», et firedagers kurs om ulike former og hvilken virkning de har på eiendommer og boliger. Les mer.

PREDICTION 2021

Dette er et tredagers kurs som kun er åpent for medlemmer av Chue Foundation. Deltakerne må ha tatt kurset Ba Zi 1. Kurset kan holdes for små grupper på sted og dato etter nærmere avtale.

Ved hjelp av ulike tolkningsmetoder basert på den kinesiske kalender og I Ching kan man forutsi hvilke aktiviteter og områder som er mer og mindre gunstige i løpet av årets måneder. Les mer.

PERSONAL FATE 2021

PERSONAL FATE 2020

Dette er et tredagers kurs som kun er åpent for medlemmer av Chue Foundation. Deltakerne må ha tatt kurset Ba Zi 1. Kurset kan holdes for små grupper på sted og dato etter nærmere avtale.

Ved hjelp av ulike tolkningsmetoder basert på den kinesiske kalender og I Ching gir kurset et innblikk i hvordan året vil forløpe for den enkelte. Les mer.

 

DE FIRE ÅRSTIDER

Et sentralt begrep i feng shui

 
 
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2020 by Feng Shui Akademiet. Proudly created with Wix.com

Vår